diumenge, 14 de febrer del 2016

Colliure















































































Cotlliure és una comuna de França situada al departament francès dels Pirineus Orientals ia la regió Llenguadoc-Rosselló.
Aquest poble costaner, pertanyent a la històrica comarca del Rosselló, que ha aconseguit mantenir intacta tota la calma de la ciutat històrica, cèlebre des de l'època dels Reis de Mallorca, va ser immortalitzat per grans pintors. A principis del segle XX, Henri Matisse i André Derain, van acudir a aquesta localitat atrets per la llum del seu port pesquer i el colorit de les seves cases que van immortalitzar en els seus llenços.

3 comentaris:

  1. Cotlliure és un indret encantador, tal com bé dius és un refugi d'artistes, en certa manera li trobo moltes similituds a Cadaquès.
    M.Àngels, en aquest fantàstic reportatge fotogràfic has copsat l'atmosfera que s'hi viu fora de temporada, fixant la mirada en un bon nombre de detalls interessants. Possiblement només has deixat de visitar el cementiri, on hi ha la tomba del poeta Antonio Machado, aquí va morir a l'exili i aquí reposa per sempre.
    Felicitats per les esplèndides imatges.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sabia lo del poeta Antonio Machado,ho vaig saber uns dies despres,es un lloc molt bonic,ja hi tornare algun dia !!!

      Elimina
  2. Bon reportatge gràfic Mª Àngels, fa anys que hi vull anar diuen que es molt bonic i tu ho has ensenyat força bé. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina