divendres, 22 de maig del 2015

Parc de l'Agulla - Manresa



Parc de l'Agulla és un llac artificial on desemboca la Séquia de Manresa.
La presa del llac es va començar a construir el 1966 i va entrar en servei l'any 1974, després de ser revestit totalment amb lloses de formigó. Aprofitant l'estany, el 1977 es va construir al seu voltant el parc de l'Agulla, que s'inaugurà per les festes de la Llum. Va ser remodelat el 1986. Permet emmagatzemar uns 200.000 m3 d'aigua en una superfície de 64.000 m2 i una fondària màxima de 4 metres.Assegura el subministrament als dipòsits de la ciutat durant sis o set dies.Al parc hi ha plantades diverses espècies d'arbres i els monuments a la Séquia i al Gos, l'amic fidel, amb versos del poeta mexicà Amado Nervo, i la columna trencada dedicada a Josep Maria Vives i Llambí. Hi ha amplis espais de joc i gronxadors per a nens i nenes de diferents edats.







































4 comentaris:

  1. Un bon parc, bon reportatge Mª Angels, ell lloc sembla força bonic al menys les fotos així ho representen. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
  2. Un lloc precios Mª Angels que macas es veuen les montanyes de Montserrat des de aquest lloc un reportage molt bonic amb esplendidas fotos una abraçada !!

    ResponElimina
  3. L'indret és molt fotogènic, amb Montserrat al fons i totes les possibilitats de jugar amb els reflexos, cosa que has fet de manera impecable.
    Molt bonica proposta,

    ResponElimina
  4. M'encanten aquestes imatges!! bona feina !!!

    ResponElimina